Elektro-ingeniør til førende procesudstyr-leverandør

EXO ARNVIND søger en Elektro-ingeniør med PLC-programmeringserfaring til en af verdens førende leverandører af specialudstyr til proces/produktions-industrien.

Om jobbet:

I den centralt placerede udviklingsafdeling i Ringsted vil du blive medansvarlig for tekniske specifikationer, analyser og afklaringer af vores kundes produkter. Du skal være med til idegenerering, strukturel design og programmering af PLC-styringer.

På det personlige plan er du serviceminded, frisk og initiativrig, og tør prøve dig frem, præge dine opgaver og tage ansvar for dem. Du er kvalitetsbevidst og sætter en ære i at levere det bedste produkt – hver gang.

Der tilbydes et job med store faglige udfordringer i et internationalt, men uformelt og inspirerende arbejdsmiljø med dygtige kollegaer.

Lønpakken er konkurrencedygtig og attraktiv, og indeholder også pension og sundhedsforsikring.

Vores tjekliste til dig som kandidat:

  • Ingeniør eller tilsvarende uddannelse inden for SW / HW / PLC-programmering, måske med praktisk baggrund.
  • Gerne nogle års ingeniør-erfaring.
  • Kvalitetsbevidst, serviceminded, selvstændig og praktisk anlagt.
  • Dansk og engelsk i skrift og tale.

Hvis ovenstående måske kunne være dig, så send dit CV i fortrolighed til

613a3efb27c0@apply.breezy.hr.

———————

Sådan gør du, hvis du selv kender relevante kandidater

Hos os tjener du penge på selv at kende de rigtige kandidater! Du kan indsende dem her (også som et link direkte fra LinkedIn mobile):

613a3efb27c0@apply.breezy.hr

Hvis du indsender en ny kandidat vi ikke allerede har, og vedkommende efterfølgende får jobbet giver det en bonus på 5.000 kr. til dig!

Hvis du gerne vil tjene flere penge regelmæssigt på at finde spændende kandidater skal du registrere dig som EXO Partner her: http://exo-a.com/sign-up-exo-partner/

Vi glæder os til at høre fra dig !