CRM Senior-udvikler – En af verdens største IT-leverandører

Har du en solid baggrund som udvikler på  Java, .NET eller lignende, og kan du hjælpe vores konsulenter med at rådgive vores kunder? Så er det muligvis dig, vi har brug for som seniorudvikler til vores kundes Salesforce team.

DU UDVIKLER FREMRAGENDE LØSNINGER OG GODE KUNDERELATIONER 
Som vores nye Senior udvikler i Salesforce teamet kommer du til at arbejde lige der, hvor udviklingen løber hurtigst for tiden: Nemlig cloudbaserede Business IT løsninger, der gør det lettere at starte og udvikle, drive og optimere forretning på tværs af brancher.

Din primære arbejdsopgave er udfordrende udviklings- og integrations-opgaver, som du løser ude hos vores kunder, når projekterne er i gang. Og  herunder er du med til at afdække kundens behov og udvikle kravspecifikationen. Når projektet kører, deltager du i den løbende dialog, der sikrer, at den løsning vi leverer, lever op til kundens forventning.

DU BRÆNDER FOR UDVIKLING – OGSÅ AF DINE EGNE KOMPETENCER

Vores kunde har et af Danmarks stærkeste Salesforce team, men du behøver du ikke at være Salesforce specialist for at komme med på holdet. Men du skal selvfølgelig være parat til at blive det på kort tid, for vi arbejder ikke med andet.

Dine kvalifikationer:

  • Minimum tre års erfaring enten som udvikler eller SW-arkitekt
  • Kendskab til Scrum og agile udviklingsprocesser

Det ville samtidig vores en fordel at kende flere af følgende: ·

  • Objektorienteret udvikling – Java, C# eller lignende
  • SQL
  • Webudvikling i HTML, CSS, Javascript eller lignende
  • Applikationsarkitektur og design patterns
  • Udvikling i cloudmiljøer som Azure, AWS, Heroku eller lignende
  • Udvikling af webservices
  • Tilpasning af standardsystemer

Hvis du samtidig kan forklare en løsning, så konsulenter og kunder kan forstå den, og ligefrem glæder sig til at bruge den, har vi helt sikkert noget at tale om.

Som vores nye Senior udvikler bliver du en del af et udvikler-fælleskab med et ekstremt højt fagligt niveau, hvor du kan tage alle de kurser og certificeringer, du brænder for, så dit CV løbende bliver mere og mere værd.

Endvidere har vi attraktive bonusordninger og respekt for dit behov for en fornuftig work-life balance.

OM VORES KUNDE

Hos vores kunde er kernefokus digital transformation, samt hvordan digitalisering af arbejdsgange kan optimere vores kunders forretning. De leverer IT-konsulentydelser inden for udvikling, integration, test og kvalitetssikring samt applikations-vedligeholdelse både onshore og offshore. Vores kunde har mere end 180.000 ansatte i 40 lande, heraf 300 i Danmark med kontor i København og Aarhus.

Hvis ovenstående måske kunne være dig, så send dit CV i fortrolighed til os her: EXO Career Portal

********************************************************************

Sådan gør du, hvis du selv kender relevante kandidater

Hos EXO ARNVIND tjener du penge på selv at kende de rigtige kandidater! Du får hurtigt et sikkert login her EXO Referral, som du kan bruge til at lave henvisninger til alle vores stillinger.

Hvis du indsender en ny kandidat vi ikke allerede har, og vedkommende efterfølgende får jobbet giver det en bonus på 5.000 DKK eller 700 EURO til dig!

Hvis du gerne vil tjene endnu flere penge mere regelmæssigt, og forpligtende ved at finde spændende kandidater skal du sende dit CV her: Apply EXO Partner.

Vi glæder os til at høre fra dig!