Projekterings-chef (VVS/Ventilation) til en af Nordeuropas førende indenfor byggeri

EXO ARNVIND søger en Projekterings-chef (VVS / ventilation) som kan varetage også rigtig store projekter.

Du får ansvaret for alle dele af projekterings-processen på VVS-projekter, lige fra det faglige til projektledelse og økonomi.

Stillingen giver dig gode muligheder for faglig og personlig udvikling gennem kontinuerlig sparring og samarbejde med fageksperter og den øverste projektledelse.

Der vil samtidig være mulighed for ledelses-ansvar i stillingen.

Du bliver en del af et team på 25 Ingeniører indenfor VSS og El, hvor der sættes stor pris på at være en del af en social afdeling med en god og uformel stemning og et godt samarbejde.

Du kan se frem til en udfordrende stilling med en stor berøringsflade til kolleger internt i koncernen såvel som til eksterne kunder og samarbejdspartnere.

Endelig tilbydes der en rigtig attraktiv løn og pensionsordning

Om stillingen:

Som projekteringschef er du ansvarlig for udarbejdelse af tilbuds-projekter og projekterings-opgaver fra start til slut.

  • Du er med fra idéfasen og projektudviklingen, og du varetager tilbudsgivningen.
  • Du laver beregninger som BE15, BSim og IDA-ICE i forbindelse med projektering af VVS, ventilation, kloak, sprinkler, køling og CTS på vores kontor- og boligbyggerier.
  • Du laver tilsyn på pladsen og sørger for at overholde delmål og den samlede tidsplan.
  • Du indgår i tæt samarbejde med hele projekteringsledelsen.
  • Alt efter et projekts størrelse vil du påtage dig projekt-ledelsesansvar, ligesom der er mulighed for lederansvar generelt.

Om dig:

Du har arbejdet med projektering af VVS- og ventilationsanlæg gennem en årrække og kan selvstændigt håndtere hele projekterings-processen. Som person er du ansvarsbevidst, struktureret, stabil og omhyggelig. Du er glad for at dele din viden og dine erfaringer med kolleger, og du har lyst til at bidrage til det sociale i afdelingen. Fagligt er du godt rustet til stillingen, fordi du har:

  • 8 års erfaring fra rådgiverbranchen og erfaring med projektering
  •  Erfaring med VVS-projektering på projekter omkring 5-10.000 kvm2 og gerne med højdebyggeri samt et bredt tværfagligt kendskab til installationer som BSIM, BE15, HEAT2/3, IDA-ICE og andre relevante beregningsprogrammer
  • Erfaring med projektering af OTV-anlæg og funktionsbaserede brandkrav
  • Gode formidlingsevner på dansk i skrift og tale, da det er vores arbejdssprog
  • Måske lyst til eller erfaring med ledelse af medarbejdere

Location: Københavnsområdet

Vores kunde er en værdibaseret virksomhed, hvor kerneværdierne er ærlighed, tillid, respekt og pionerånd. Som bygge- og anlægsvirksomhed er de med til at skabe rammerne for fremtidens samfund, og de lægger vægt på at udvikle og bygge ansvarligt, miljøbevidst og med fokus på mennesker. De prioriterer sikkerhed og kvalitet højt, og de ønsker at tiltrække, udvikle og fastholde branchens mest kompetente medarbejdere.

Hvis ovenstående måske kunne være dig, så send dit CV i fortrolighed til os her: EXO Career Portal

Sådan gør du, hvis du selv kender relevante kandidater

Hos EXO ARNVIND tjener du penge på selv at kende de rigtige kandidater! Du får hurtigt et sikkert login her EXO Referral, som du kan bruge til at lave henvisninger til alle vores stillinger.

Hvis du indsender en ny kandidat vi ikke allerede har, og vedkommende efterfølgende får jobbet giver det en bonus på 5.000 DKK eller 700 EURO til dig!

Hvis du gerne vil tjene endnu flere penge mere regelmæssigt, og forpligtende ved at finde spændende kandidater skal du sende dit CV her: Apply EXO Partner.

Vi glæder os til at høre fra dig!