Testledare till Sveriges mest intressanta MS Dynamics 365 partner

EXO ARNVIND söker en Testledare för vår kund – Sveriges mest intressanta MS Dynamics 365 partner.

I en föränderlig värld har de flesta företag ett behov av att effektivisera sina processer och arbeta nära tekniken för att lyckas bli vinnare.

Vår kund hjälper sina kunder och guidar dem i denna resa. I flera projekt har testledaren spelat en viktig roll och gjort projektet mer effektivt och driftsäkert.

Det är där du kommer in i bilden. 

Rollen som testledare

I rollen som testledare arbetar du nära projektledaren och stöttar upp med funktionstester men är även med och utför automatiserade tester vid behov.

Som testledare är du med och ser över lösningen och processen end-to-end. Du kommer arbeta i projekt av varierande karaktär men med tyng på större projekt där det är en stor investering från kund med komplexa processer vilket är en spännande utmaning.

Som testledare kommer du även att delta i arbetet att ta fram processer, rutiner och verktyg för genomförande av strukturerade och moderna test.

Du har även ansvar för att sätta upp testmiljö och hålla dig uppdaterad i relevanta testmetodiker / system. Eftersom du arbetar i en konsultande roll så kommer du att få en del sociala ytor med kommunikation som en viktig del av rollen.

Vad vår kund kan erbjuda dig?

  • Möjlighet att kunna förkovra dig i marknadsledande och innovativ teknik via våra tekniska nätverk och konferenser/kurser
  • Karriärmöjligheter i ett stort bolag med möjlighet att utveckla din roll eller bredda dig mot nya områden
  • Arbeta i projektform in-house med ett mycket kompetenta team
  • Konkurrenskraftiga villkor samt flexibla arbetstider
  • Arbetsplats på centrala kontor – till exempel Göteborg, Malmö, Stockholm.

 

Framgångsfaktorer för rollen

För att lyckas i rollen ser vi att du har runt 5+ års erfarenhet av testledning och genomförande av test- och testdatadesign samt genomförande av funktionella system-, integrations- och regressionstester.

Självklart har du arbetat i relevanta testverktyg som till exempel QC. Har du erfarenhet av testautomatisering så tittar vi gärna en extra gång på din profil.

Eftersom du kommer att sitta med Dynamics 365 -teamet så är det helt klart en fördel om du har kunskap eller erfarenhet om ERP-system.

En viktig framgångsfaktor för rollen är att du gillar att resa och kan vara hos kunderna på plats även om möjlighet till remote finns till stor del.

Det är inte av vikt att du har bakgrund från att testa kod då rollen innebär mer test av lösningen, processen och funktionaliteten.

 

Personliga egenskaper

För rollen är det viktigt att du har ett eget driv och är prestigelös som person. Noggrannhet och ihärdighet är av vikt för att kunna lyckas som testledare. Är du nyfiken som person så är även det något vi värderar högt i din personlighet.

Om vår kund

Att utvecklas i den takt vår kund gör skapar en särskild atmosfär grundad på framgång, nytänkande, expansion samt en strid ström av nya intressanta och utmanande uppdrag. Vår kund är en IT-koncern med en spännande framtid, på bara nio år är de snart 600 anställda, placerade på kontor över hela världen. Deras medarbetare är engagerade i deras arbete och företaget präglas av en stark entreprenörsanda. Detta tack vare de möjligheter som faktiskt finns att vara med och påverka både deras egen och deras kunders verksamhet. Nu behöver de bli fler inom Sveriges mest intressanta Microsoft Dynamics-organisation. Även i år har de blivit utsedda av Microsoft till årets Dynamics partner.

Om ovanstående beskrivningar kan vara du – ansök då här på OPEN POSITIONS

Vi ser fram emot att höra av dig.

******************************************************************************

Känner du till relevanta kandidater? Kolla detta !

På EXO ARNVIND kan du tjäna pengar genom att veta rätt kandidater!

Du kan enkelt få en säker länk här: EXO Referral som du kan använda för att göra hänvisningar på alla våra öppna positioner.

Om du skickar in en ny kandidat till oss och din kandidat får jobbet – får du en hyrabonus på 6500 SEK, samt gratis rådgivning om jobb etc. när du behöver det!

Om du vill förbinda dig att hitta spännande kandidater till oss, inom ditt expertkompetens och givetvis göra ännu mer pengar – du kan ansöka om att vara EXO Partner här: Ansök EXO Partner

Vi ser fram emot att arbeta med dig !