CRM utvecklara och konsulter till Sveriges mest intressanta MS Dynamics Partner

EXO ARNVIND söker utvecklare och affärskonsulter  för vår kund – Sveriges störst och mest intressanta MS Dynamics Partner.

Vår kund befinner sig i ett starkt expansivt skede med stor efterfrågan på dera  tjänster och de behöver nu förstärka ert Stockholmskontor och Malmökontor med konsulter både inom utveckling/integration och konfiguration/projektledning. De jobbar nära kunder med Microsoft Dynamics CRM, integrerat till ERP-system, webbportaler, BI system och mycket annat.

Arbetsuppgifter

I båda rollerna, som utvecklare och affärskonsult kommer du att arbeta i projektteam med både stora och små kunder.

I rollen som konsult kommer du att arbeta med installation, processanalys och -utveckling, konfigurering, rådgivning och problemlösning, ofta i samarbete med kund och projektteam men det finns också behov av självgående arbete. Du kommer att behöva analysera och förstå kritiska affärsbehov och utmaningar. Du kommer att hjälpa kunder att transformera behoven till lösningar och funktionalitet i systemet. Det krävs att du är lösningsorienterad, service-minded och har lätt för att förstå olika flöden och processer samt har känsla för användarvänlighet.

Som utvecklare jobbar du bland annat med programmering av plug-ins samt anpassningar, integrationer och migrering av data. Rollerna kan vara lite flytande, beroende på din bakgrund.

Vad vi kan erbjuda

Vår kund har ett bra rykte om sig i branschen och du kommer att kunna arbeta med spännande projekt hos flera nya kunder. Det som flera attraheras av är teamkänslan – de jobbar nära varandra och ofta tillsammans, men även självständigt vid behov. Rollen innebär stor del frihet under ansvar och möjlighet finns att arbeta på distans om man behöver det. Jobbet innebär en del resor. Ofta sitter du på plats internt men en hel del gör man ute hos kund vilket ger en varierande arbetsmiljö.

Profil CRM-Konsult

 • Relevant högskole- eller universitetsutbildning
 • 2-3 års erfarenhet av CRM
 • Goda kunskaper i att förstå, diskutera och guida kunder i affärsprocesser
 • Mycket god svenska och engelska, både i tal och skrift.

Profil CRM-utvecklare

 • Relevant högskole- eller universitetsutbildning
 • God kunskap i utveckling: C# (.NET), JavaScript, SQL
 • 2-3 års erfarenhet av CRM
 • Goda kunskaper i att förstå och diskutera kunders affärsprocesser
 • Mycket god svenska och engelska, både i tal och skrift.

Meriterande

 • Erfarenhet av att jobba i Dynamics CRM
 • Erfarenhet av andra CRM system
 • Erfarenhet av att arbeta i projekt och/eller som konsult
 • Certifiering inom Dynamics 365

Om vår kund

Att utvecklas i den takt vår kund gör skapar en särskild atmosfär grundad på framgång, nytänkande, expansion samt en strid ström av nya intressanta och utmanande uppdrag. Vår kund är en IT-koncern med en spännande framtid, på bara nio år är de snart 600 anställda, placerade på kontor över hela världen. Deras medarbetare är engagerade i deras arbete och företaget präglas av en stark entreprenörsanda. Detta tack vare de möjligheter som faktiskt finns att vara med och påverka både deras egen och deras kunders verksamhet. Nu behöver de bli fler inom Sveriges mest intressanta Microsoft Dynamics-organisation. Även i år har de blivit utsedda av Microsoft till årets Dynamics partner.

Om ovanstående beskrivningar kan vara du – ansök då här på OPEN POSITIONS

Vi ser fram emot att höra av dig.

******************************************************************************

Känner du till relevanta kandidater? Kolla detta !

På EXO ARNVIND kan du tjäna pengar genom att veta rätt kandidater!

Du kan enkelt få en säker länk här: EXO Referral som du kan använda för att göra hänvisningar på alla våra öppna positioner.

Om du skickar in en ny kandidat till oss och din kandidat får jobbet – får du en hyrabonus på 6500 SEK, samt gratis rådgivning om jobb etc. när du behöver det!

Om du vill förbinda dig att hitta spännande kandidater till oss, inom ditt expertkompetens och givetvis göra ännu mer pengar – du kan ansöka om att vara EXO Partner här: Ansök EXO Partner

Vi ser fram emot att arbeta med dig !