Software Engineer (JAVA) – Solutions in Space, Air and Sea / Copenhagen

EXO ARNVIND søger for vores kunde i København/Herlev en Software Engineer med erfaring i Java.

Er du en passioneret og talentfuld Java udvikler, der brænder for at operere i et højtspecialiseret og unikt domæne?

Vil du være med til at levere komplekse, innovative missionskritiske systemer anvendt både til rumfart, i fly og på skibe ? Så har vi jobbet til dig

Vores kunde er en international og velrenommeret virksomhed, der leverer missionskritiske total-løsninger til rumfart, flyindustri, beskyttelse af kritisk infrastruktur, og skibsindustrien.

De styres af ét overordnet formål: At levere sikkerhed til deres kunder. I mere end 30 år har de udviklet innovative, skalerbare løsninger både i Danmark og i udlandet.

Disse unikke løsninger kræver skarpe talenter – og vores kunde er inde i en stærk vækst, som kræver mange flere engagerede Software Engineers, der vil være med til at bygge videre på den gode succes.

Som Software Engineer bliver du en del af en stor Software-afdeling, der tæller over 110 super-engagerede kolleger. En afdebling der har kritisk etydning for vores kunde. I Software arbejdes der i stabile, interdisciplinære og selvstændige teams efter agile principper og metoder med fokus på kontinuerlig forbedring af planlægning, kvalitet, vidensdeling og innovation.

Dine vigtigste opgaver

Som softwareudvikler bliver man en del af et software-udviklingsteam, hvor man vil blive involveret i alle faser af softwareudviklingen fra design, programmering, test, integration samt dokumentation.

De konkrete opgaver i jobbet vil veksle mellem leverancer på projekter, vedligeholdelse af platforme, nyudvikling og vedligehold af funktionalitet, der sikrer at der altid kan tilbydes et konkurrencedygtigt produkt.

Ud over dine kollegaer i udviklingstemaet, vil du i din hverdag også komme til at arbejde tæt sammen med systemingeniører, projektledere, kunder og brugere.

En Software-udviklers fornemmeste rolle hos vores kunde er:

 • At udvikle den relevante SW-platform, så den imødekommer markedets krav til pris, kvalitet og leveringstid
 • At agere professionelt i parallelle og distribuerede systemer både backend og frontend
 • At have det tankesæt, det kræves når man leverer missionkritiske systemer til krævende kunder

Din uddannelse og erfaring

Med udgangspunkt i dit speciale indenfor software og en uddannelse som datalog, diplom- eller civilingeniør, har du i arbejdet med software-udvikling gerne med kendskab til distribuerede og tidskritiske systemer.

Du medbringer således 1-3 års relevant erfaring, hvor du også har opbygget stærke kompetencer indenfor Java.

Du taler og skriver flydende et skandinavisk sprog og engelsk,.

Da dine opgaver favner bredt, vil det være fint, hvis du har kendskab til en eller flere af følgende:

 • Distribuerede realtidssystemer
 • GIS systemer
 • Data Science og Machine Learning
 • GUI udvikling i JavaFX, Swing eller lignende
 • Virtualisering af udviklings-, bygnings- og testmiljøer
 • Specifikke udviklerværktøjer som git, JIRA, Jenkins, artifactory, Sonarqube, IntelliJ/Netbeans/Eclipse
 • Test driven development samt erfaring med implementering af automatiske og manuelle tests
 • Agile metoder / Scrum

Dig som person

Som person er du nysgerrig og ivrig efter læring og udvikling og motiveres af at forbedre både dig selv og andre. Du deler derfor naturligt viden og ideer med dine kollegaer og har sikkert deltaget i en række konferencer indenfor dit felt.

Du er metodisk og systematisk i din tilgang til dit arbejde, hvilket gør at du kan holde overblikket over komplekse systemer og forskelligartede opgaver.

Du holder dig ikke tilbage for at spørge om professionel sparring eller hjælp fra dine kollegaer når der er behov for det.

Hvad kan vores kunde tilbyde dig?

Vores kunde kan tilbyde dig en spændende hverdag med fagligt kompetente og inspirerende kollegaer, i en international og velrenommeret virksomhed, der opererer inden for et højt specialiseret og unikt domæne.

Der tilbydes konkurrencedygtige ansættelsesforhold med plads til privatliv, og du kan se frem til fremragende udviklingsmuligheder, både fagligt og personligt.

Vores kunde har desuden et bredt udbud af sociale aktiviteter, træningsfaciliteter og en personaleforening med en hel række interessante udvalg af klubber.

Hvis du kan se udfordringerne og udviklingen i at arbejde for en spændende internation virksomhed, både til hav, i luften og rummet så send dit CV i fortrolighed til os her: OPEN POSITIONS

——————————————————————————————

Sådan gør du, hvis du selv kender relevante kandidater

Hos EXO ARNVIND tjener du penge på selv at kende de rigtige kandidater! Du får hurtigt et sikkert login her EXO Referral, som du kan bruge til at lave henvisninger til alle vores stillinger.

Hvis du indsender en ny kandidat vi ikke allerede har, og vedkommende efterfølgende får jobbet giver det en bonus på 700 EURO til dig, samt vederlagsfri rådgivning omkring job, når du måtte få behov for det!

Hvis du gerne vil tjene endnu flere penge mere regelmæssigt, og forpligtende ved at finde spændende kandidater skal du sende dit CV her: Apply EXO Partner.

Vi glæder os til at høre fra dig!