Senior CRM utvecklara till världens största MS Dynamics Partner

EXO ARNVIND söker en senior utvecklare för vår kund – världens största MS Dynamics Partner.

Vår kund befinner sig i ett starkt expansivt skede med stor efterfrågan på sina tjänster och de behöver nu förstärka sit Stockholmskontor med  utveckling/integrationskapacitet. De jobbar nära kunder med Microsoft Dynamics CRM, integrerat till ERP-system, webbportaler, BI system och mycket annat.

Arbetsuppgifter

I rollen som senior utvecklare kommer du att arbeta i projektteam med både stora och små kunder

Som utvecklare jobbar du bland annat med programmering av plug-ins samt anpassningar, integrationer och migrering av data. Rollerna kan vara lite flytande, beroende på din bakgrund.

Vad vi kan erbjuda

Vår kund er har ett bra rykte om sig i branschen och du kommer att kunna arbeta med spännande projekt hos flera nya kunder. Det som flera attraheras av är teamkänslan – vi jobbar nära varandra och ofta tillsammans, men även självständigt vid behov. Rollen innebär stor del frihet under ansvar och möjlighet finns att arbeta på distans om man behöver det.

Profil Senior CRM-utvecklare

  • Relevant högskole- eller universitetsutbildning
  • God kunskap i utveckling: C# (.NET), JavaScript, SQL, Git
  • 5+ års erfarenhet av utvekling och Dynamics CRM
  • Goda kunskaper i att förstå och diskutera kunders affärsprocesser
  • Mycket god svenska och engelska, både i tal och skrift.

Om vår kund

Att utvecklas i den takt vår kund gör skapar en särskild atmosfär grundad på framgång, nytänkande, expansion samt nya intressanta och utmanande uppdrag. Vår kund är en IT-koncern med en spännande framtid, och i dag världens största MS Dynamics Partner. Deras medarbetare är engagerade i deras arbete och företaget präglas av en stark entreprenörsanda.

Om ovanstående beskrivningar kan vara du – ansök då här på OPEN POSITIONS

Vi ser fram emot att höra av dig.

******************************************************************************

Känner du till relevanta kandidater? Kolla detta !

På EXO ARNVIND kan du tjäna pengar genom att veta rätt kandidater!

Du kan enkelt få en säker länk här: EXO Referral som du kan använda för att göra hänvisningar på alla våra öppna positioner.

Om du skickar in en ny kandidat till oss och din kandidat får jobbet – får du en hyrabonus på 6500 SEK, samt gratis rådgivning om jobb etc. när du behöver det!

Om du vill förbinda dig att hitta spännande kandidater till oss, inom ditt expertkompetens och givetvis göra ännu mer pengar – du kan ansöka om att vara EXO Partner här: Ansök EXO Partner

Vi ser fram emot att arbeta med dig !