Senior JAVA – developers – Ledande Nordic konsulentbolag / Göteborg

EXO ARNVIND söker Senior JAVA developers för vår kund – ett av Nordens ledande konsultbolag.

De finns på flera orter i Sverige, Norge samt  Danmark. Det lokala närvaro säkerställer en god kundkännedom, ett starkt engagemang och en hög leveranssäkerhet.Dessutom använder de hela koncernens styrka och specialistkompetens om det skulle behövas.

Med 1 800 specialister erbjuder de spetskompetens inom IT, Design & Digital och Management.

De bidrar till framgång genom att i nära samarbete med deras kunder kombinera det stora företagets styrka, med det lilla företagets själ och den enskilda konsultens engagemang.

Om jobbet:

Vår kund söker Dig som är genuint intresserad av Java inom såväl back-end som front-end och integration. Det är också viktigt för dem att du ser konsultrollen som ett sätt att utvecklas och växa.

De söker duktiga Senior Java-utvecklare med sporrande arbetsuppgifter inom Microservicearkitektur med tekniker och ramverk som Java 8, Spring Boot och Angular.

Teamet som du kommer ingå i jobbar agilt och din roll innebär nyutveckling, förbättring av redan befintliga funktioner samt underhåll av system.

Vår kund erbjuder utmanande arbetsuppgifter för dig som konsult både in-house och i externa projekt. I konsultrollen får du möjlighet att använda din expertis hos olika kunder verksamma inom många branscher, exempelvis fordon, finans, industri, handel, myndigheter, telekom, spel och underhållning.

Projekten drivs i de senaste utvecklingsmetodikerna och de mest efterfrågade utvecklingsmiljöerna används.

Vem är du?

Färdigheter, kunskaper och erfarenheter vår kund värdesätter är:

  • Java 8
  • Microservice-architecture
  • Docker (containers)
  • MongoDB, Oracle, Postgres
  • Spring Boot
  • DevOps
  • Scrum
  • API-design
  • Du bör ha minst 3 års erfarenhet inom systemutveckling och en eftergymnasial utbildning inom data/systemvetenskap eller motsvarande.

Att spela i vår kunds lag innebär att de erbjuder dig en kreativ miljö med kunniga kollegor som gärna delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter. De anställer personer som är engagerade, intresserade och glada.

Vår kund  präglas därför av en positiv attityd där de hjälper varandra och har kul på jobbet! Och de  vill ha fler sköna kollegor in i familjen!

Är du en nyfiken person med erfarenhet av Java är du mycket välkommen !

Om ovanstående beskrivningar kan vara du – ansök då här på OPEN POSITIONS

Vi ser fram emot att höra av dig.

******************************************************************************

Känner du till relevanta kandidater? Kolla detta !

På EXO ARNVIND kan du tjäna pengar genom att veta rätt kandidater!

Du kan enkelt få en säker länk här: EXO Referral som du kan använda för att göra hänvisningar på alla våra öppna positioner.

Om du skickar in en ny kandidat till oss och din kandidat får jobbet – får du en hyrabonus på 6500 SEK!

Om du vill förbinda dig att hitta spännande kandidater till oss, inom ditt expertkompetens och givetvis göra ännu mer pengar – du kan ansöka om att vara EXO Partner här: Ansök EXO Partner

Vi ser fram emot att arbeta med dig !