Account Manager til en af verdens mest innovative headhuntingselskaber

EXO ARNVIND tilbyder en særdeles attraktiv stilling som Account Manager til vores hurtigt voksende headhunting- og konsulent-forretning.

EXO ARNVIND er en af verdens mest innovative og effektive headhunting virksomheder – og de første i verden til intensivt at anvende en højteknologisk og deleøkonomisk tilgang til området.

Så for den rigtige er der tale om en rigtig spændende karrieremulighed.

Jobbet består primært af :

  • Telefoniske salgsmøder med nye kunder, og emner
  • Bygge en pipeline op, så du kan nå dine mål.

Om dig:

  • Du er først og fremmest udadvendt, struktureret og imødekommende af væsen.
  • Du formulerer dig godt i skrift og tale enten på dansk eller svensk.
  • Du har interesse for IT og Ingeniør-fagene.
  • Du formår at behandle fortrolige informationer korrekt, og skabe den nødvendige diskretion, og tillid omkring vores kunder og kandidater.

Lokation: København, eller Malmø

Bemærk at jobbet ud over at være velbetalt er meget fleksibelt, således at du også har rigtig gode muligheder for hjemmearbejdsdage.

Hvis ovenstående måske kunne være dig, så send dit CV i fortrolighed til os her: OPEN POSITIONS

——————————————————————————————

Sådan gør du, hvis du selv kender relevante kandidater

Hos EXO ARNVIND tjener du penge på selv at kende de rigtige kandidater! Du får hurtigt et sikkert login her EXO Referral, som du kan bruge til at lave henvisninger til alle vores stillinger.

Hvis du indsender en ny kandidat vi ikke allerede har, og vedkommende efterfølgende får jobbet giver det en bonus på 700 EURO til dig, samt vederlagsfri rådgivning omkring job, når du måtte få behov for det!

Hvis du gerne vil tjene endnu flere penge mere regelmæssigt, og forpligtende ved at finde spændende kandidater skal du sende dit CV her: Apply EXO Partner.

Vi glæder os til at høre fra dig!