Digital Chef til Danmarks største interesseorganisation

EXO ARNVIND søger en Digital Chef til Danmarks største interesseorganisation.. Vores kunde er i en rivende digital udvikling, og der investeres tungt  i den strategisk vigtige digitale afdeling.

Den digitale afdeling består af et udviklings-team på 15 dedikerede in-house specialister med masser af godt humør.  Miljøet i den digitale afdeling er generelt præget af en næsten start-up atmosfære, men selvfølgelig med en  stor  grad af sikkerhed og tryghed for medarbejderne.

Der arbejdes efter Scrum og DevOps tankegangen, og vores kunde har tilstræbt at bringe de allernyeste teknologier i anvendelse.

Den digitale afdeling driver en af Danmarks største sites, med vægt på abonnenter, men også en række andre digitale forretningsområder.

Jobbet som Digital Chef:

Som Digital Chef bliver du leder af en 15 mands stor udviklingsafdeling, på en dynamisk arbejdsplads, hvor det kollegiale er i top, og der er en uformel tone med højt til loftet.

Sammen med nøglepersoner i afdelingen, herunder en scrum master, skal du lede afdelingen, udnytte det store potentiale og sikre  enoptimal fremdrift, og udvikling af de digitale løsninger.

Det er vigtig at arbejde struktureret for at gennemføre den ambitiøse digitale strategi, samt skabe gennemsigtighed og klarhed  i prioriteringerne.

De mange nye projekter kræver samtidig en forandrings-villig , og transformerende ledelses-stil.

Stillingen er attraktivt aflønnet, herunder med  sundheds- og pensionsordning.  Ydermere er der en god kantineordning, massageordning og mulighed for adgang til motionsrum mv.

Om dig:

 • Du har allerede prøvet ledelse af software-udviklere, enten på leder-, projektleder- eller scrum master – niveau.
 • Du er kundeorienteret, og sætter brugeren først i udviklingen.
 • Gerne tidligere ansvar for store sites, måske med et abonnements-mæssigt indhold
 • En evne til at vurdere den mest optimale måde  at  udvikle en konkret opgave.
 • Kendskab til brugervenlig frontend udvikling, agile/scrum, og “mobile first” udvikling er et stort plus
 • Erfaring med stakeholder management
 • Du formår at være en konstruktiv udfordrer til front, og backend udviklingen.
 • Du har fokus på at prioiteterne, og deadlines holdes i udviklingen.

Som person kan du genkende nogle af følgende træk:

 • Åben, nysgerring, forandringsvillig, æstetisk
 • Struktureret, målrettet, skaber overblik og klarhed
 • Kommunikerende, diplomatisk og godt humør
 • Empatisk, og serviceminded men samtidig med en resultatorienteret tilgang i udviklingen.

Om vores kunde:

Vores kundes arbejde tager udgangspunkt i værdierne viden, troværdighed, aktiv holdning og dynamik. De er godt ca. 300 medarbejdere fordelt på 30 adresser i hele landet. Hovedkontoret er placeret i Lyngby. Med ca. 250.000 husstande som medlemmer de Danmarks største interesse- og forbrugerorganisation

Hvis ovenstående måske kunne være dig, så send dit CV i fortrolighed til os her:

OPEN POSITIONS

——————————————————————————————

Sådan gør du, hvis du selv kender relevante kandidater

Hos EXO ARNVIND tjener du penge på selv at kende de rigtige kandidater! Du får hurtigt et sikkert login her EXO Referral, som du kan bruge til at lave henvisninger til alle vores stillinger.

Hvis du indsender en ny kandidat vi ikke allerede har, og vedkommende efterfølgende får jobbet giver det en bonus på 700 EURO til dig, samt vederlagsfri rådgivning omkring job, når du måtte få behov for det!

Hvis du gerne vil tjene endnu flere penge mere regelmæssigt, og forpligtende ved at finde spændende kandidater skal du sende dit CV her: Apply EXO Partner.

Vi glæder os til at høre fra dig!