Senior Projektledare inom implementering av affärssystem – Världens största MS Dynamics Partner

EXO ARNVIND söker en senior projektledare för vår kund – världens största MS Dynamics Partner – med kontor i centrala Stockholm.

Vår kund befinner sig i ett starkt expansivt skede med stor efterfrågan på sina tjänster och de behöver nu förstärka sitt Stockholmskontor med en senior projektledare.

Som senior projektledare inom affärssystem kommer du att arbeta med implementerings- och förvaltningsprojekt både lokalt i Sverige, men även internationellt.

I egenskap av senior projektledare kommer du att se över och förstå hela kundens process, samt kommunicera på ett bra sätt både med kund och internt.

Arbetsuppgifter

I rollen som senior projektledare inom Microsoft Dynamics kommer du att driva nyimplementationsprojekt och förvaltningsprojekt men även vissa övertaganden av drift vilket kräver en översyn av miljön, dokumentation och dialog med kunder. Vidare kommer du att ha dialog med styrgrupper, följa upp resursplanering och budget. Planera workshops med kunder, tester och utbildningar. Du ska även driva dialogen med utvecklare och affärskonsulter samt andra projektdeltagare för att se till att man levererar dokument till olika faser i projektet
Kravprofil

  • Du har arbetat som projektledare inom ERP system i minst 5 år.
  • Du skriver och pratar svenska och engelska obehindrat
  • Erfarenhet av dokumentation och uppföljning
  • Gärna akademisk utbildning eller motsvarande utbildning
  • Ett plus om du arbetat med Microsoft Dynamics 365 (AX)

Personlighet

Vi ser dig som är kommunikativ och gillar utmaningar. Du är även noggrann och ansvarstagande. Eftersom vår kund är ett entreprenörsbolag får du gärna vara driven.

Om vår kund

Vår kund har ett gott rykte i branschen och du kommer att kunna arbeta med spännande projekt hos flera nya kunder, och oftast med senaste tekniken. Det som flera attraheras av är teamkänslan, vilket innebär att det finns en hög grad av samarbete. Du levererar tillsammans med dina kollegor, i ett växande område.

Rollen innebär stor del frihet under ansvar och möjlighet finns att arbeta på distans om man behöver det. Oftast sitter du på plats internt men vissa delar gör man ute hos kund vilket ger en varierande arbetsmiljö.

Att utvecklas i den takt vår kund gör skapar en särskild atmosfär grundad på framgång, nytänkande, expansion samt en strid ström av nya intressanta och utmanande uppdrag. Vår kund är en IT-koncern med en spännande framtid, och är i dag världens största MS Dynamics Partner.

Om ovanstående beskrivning stämmer in på dig – ansök då här på OPEN POSITIONS

Vi ser fram emot att höra ifrån dig.

******************************************************************************

Känner du till relevanta kandidater? Kolla detta !

På EXO ARNVIND kan du tjäna pengar genom att veta rätt kandidater!

Du kan enkelt få en säker länk här: EXO Referral som du kan använda för att göra hänvisningar på alla våra öppna positioner.

Om du skickar in en ny kandidat till oss och din kandidat får jobbet – får du en hyrabonus på 6500 SEK, samt gratis rådgivning om jobb etc. när du behöver det!

Om du vill förbinda dig att hitta spännande kandidater till oss, inom ditt expertkompetens och givetvis göra ännu mer pengar – du kan ansöka om att vara EXO Partner här: Ansök EXO Partner

Vi ser fram emot att arbeta med dig !