Software Engineer (0-2 års erfarenhet) till ett av Sveriges största och mest intressanta konsultföretag

EXO ARNVIND söker Software Engineers (0-2 års erfarenhet) för vår kund: ett av Sveriges största och mest intressanta konsultföretag

Som konsult hos vår kund får du möjlighet att hjälpa kunder som är ledande i sina branscher att driva utvecklingen framåt och skapa nya värden. På köpet erbjuder vi branschens bästa kompetensutveckling och hållbara anställningsvillkor.

DIN ROLL

Vår kund i Linköping expanderar och startar ett unikt utvecklingsprogram för Software Engineers (0-2 års erfarenhet) inom mjukvaruutveckling. Långsiktiga samarbeten med ledande företag i regionen ger dem förutsättningar att skapa ett utvecklingsprogram med individuella inriktningar, anpassade just för dina förutsättningar och önskemål.

Deras kunder finns inom olika branscher, t. ex.inom försvars- och säkerhet, fordonindustri, miljöteknik, energiproduktion, lantbruksmaskiner och medicinsk teknik. Vår kund ger dig tillgång till marknadens bästa kompetensutveckling i form av bl.a. utbildning, nätverk och coaching. Kombinationen av utmanande konsultuppdrag och kompetensutveckling ger dig förutsättningar att få en mycket bra karriär.

VAD KAN DU TILLFÖRA?

Vi söker dig som är Software Engineer (0-2 års erfarenhet) t.ex. civilingenjör från D, Y, Högskoleingenjör eller motsvarande gärna med inriktning mot mjukvaruutveckling.

Intresse för matematik, signal/bildbehandling, programmering, machine learning, mm är en bra utgångspunkt.

Goda studieresultat och en förmåga att planera och strukturera ditt arbete värderas högt. Engagemang utöver studierna är meriterande.

Vi tror att du är en person med stort intresse för systemutveckling som drivs av en nyfikenhet att hela tiden lära dig mer om vad som händer inom ditt område.

Viljan att utbyta kunskaper och erfarenheter med kollegor är en naturlig del av din personlighet. Du är van att samarbeta för att nå resultat samtidigt som du gärna tar egna initiativ för att uppfylla de gemensamma målen. Du är trygg i dig själv och kan agera självständigt samtidigt som du är lyhörd för kundernas och kollegornas behov och önskemål. Ett nyckelord för vår kund är långsiktighet i relationen med deras kunder. De lägger därför stor vikt vid din förmåga att bygga förtroende, skapa goda relationer och agera affärsmässigt.

Att vara konsult hos vår kund är lite annorlunda jämfört med andra konsultbolag. Utöver spännande och utvecklande kunduppdrag erbjuder de anställningstrygghet och förmåner i nivå med andra branscher, samtidigt som du får chansen att växa i en företagskultur som uppmuntrar dig att utvecklas både personligt och professionellt.

Vår kund har sitt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, som är unikt och ingår som en naturlig del i din anställning.

Vår kund har 1900 medarbetare som tror på framtiden och drivs av missionen att skapa hållbar nytta för människor, verksamheter och samhälle. Som medarbetare hos vår kund växer i tillsammans i en kultur där de uppmuntrar personlig utveckling, balans i livet och ett kreativt förhållningssätt till problemlösning.

Om ovanstående beskrivningar kan vara du – ansök då här på OPEN POSITIONS

Vi ser fram emot att höra av dig.

******************************************************************************

Känner du till relevanta kandidater? Se här! 

Tillsammans med EXO ARNVIND kan du tjäna pengar genom att rekommendera rätt kandidater!

Genom att följa denna länk: EXO Referral kan du enkelt rekommendera goda kandidater till alla våra öppna positioner.

Om du skickar in en ny kandidat till oss och din kandidat får jobbet – får du en bonus på 6500 SEK, samt gratis rådgivning om jobb etc, när du behöver det!

Om du vill bli vår partner och löpande hjälpa att hitta spännande kandidater till oss, inom ditt expertområde och givetvis tjäna ännu mer pengar – kan du ansöka om att bli EXO Partner här: Ansök EXO Partner

Vi ser fram emot att höra ifrån dig och arbeta framåt med dig !