Affärskonsult / Senior Supportkonsult inom Dynamics AX (Malmö) – Världens största MS Dynamics Partner

EXO ARNVIND söker en affärskonsult / senior supportkonsult inom Dynamics AX till vår kund som är världens största MS Dynamics Partner, med kontor i centrala Malmö.

Vår kund befinner sig i ett starkt expansivt skede med stor efterfrågan på deras tjänster och de behöver nu förstärka sitt Stockholmskontor med en affärskonsult.

Är du affärskonsult eller senior supportkonsult med kunskaper i Dynamics AX?

Känner du att det är för mycket resor och deadlines i ditt liv? Vill du arbeta i konsultrollen men med mer av ett långsiktigt tänk och färre resor?

Då är detta tjänsten för dig!

Arbetsuppgifter

Som affärskonsult inom Dynamics AX AMS så kommer du vara länken mellan människa och system. Du behöver inte kunna programmera eller lösa tekniska problem, du behöver förstå vad man som ekonomianställd behöver av systemet, var arbetsflödet krånglar och hur ett ekonomisystem kan förenkla arbetsdagen.

En vanlig dag, som affärskonsult är svår att hitta. I grund och botten handlar det dock om att hantera de ärenden som våra kunder vill ha hjälp med. Det kan vara att det är ett problem som man själv kan lösa, det kan vara att man gör det tillsammans med en kollega eller att man lämnar det vidare till någon annan med rätt kompetens. Det kan också vara att det inte är något akut problem utan att kunden snarare söker efter ett bollplank för att diskutera olika lösningar och alternativ. Lösningen kan då t.ex. bli ett alternativt arbetssätt, eller en anpassning som du hjälper kunden med.

En annan dag är du kanske ute hos kunden, utbildar dem i systemet eller lär dig deras verksamhet för att på så vis kunna göra ett ännu bättre jobb. Det är en social tjänst där du förutom möten har mycket kontakt med kunderna via mail och telefon.

Det viktigaste verktyget du har, förutom din erfarenhet och din förståelse för ekonomi och Dynamics är din flexibilitet samt din förmåga att hålla i när det brinner lite i knutarna. Till din hjälp har du alltid ett duktigt team med kollegor bestående av både andra affärskonsulter och utvecklare som kan lösa de mer tekniska problemen.

Det är inte mycket resande som ingår i rollen, men emellanåt är du ute hos kund antingen bara för att lära känna kunden och deras verksamhet bättre eller kanske för att hålla i en utbildning. I framtiden skulle vi vilja ha ett utökat samarbete med våra kunder, att även få vara med och vidareutveckla deras systemanvändning. Detta kan innebära att för de som brinner för den delen så kan det bli mer tid ute hos kund. Vi jobbar också tätt tillsammans med våra projektteam så möjligheten finns att om man så vill, även kunna hjälpa till ute i projekt.

Arbetsort är antigen Malmö eller Stockholm beroende på dina preferenser.

Kravprofil

Du är erfaren affärs- supportkonsult inom Dynamics AX, 2009 – 2012. Har du även arbetat med Dynamics 365 FO är det ett plus, men inte ett krav. 😊

Just nu är vi speciellt intresserade av dig som också har finanskunskap.

Personlighet

För att lyckas som konsult inom AMS ser vi att du verkligen har ett stort kundfokus. Din passion är att hjälpa andra och du är en sann problemlösare. Du är social och har lätt för att ta människor och sätta dig in i deras situation och behov. Eftersom du ska utbilda och hjälpa kunder är din kommunikationsförmåga väl utvecklad.

Du har också ett stort eget driv och en stark vilja att lära då det finns mycket goda möjligheter att vidareutbilda sig kontinuerligt.

Om vår kund

Att utvecklas i den takt vår kund gör skapar en särskild atmosfär grundad på framgång, nytänkande, expansion samt en strid ström av nya intressanta och utmanande uppdrag. Vår kund är en IT-koncern med en spännande framtid, och är idag världens största MS Dynamics Partners.

När du jobbar hos vår kund får du möjligheten att vara med och leverera i ett växande område. Rollen innebär stor del frihet under ansvar och möjlighet finns att arbeta på distans om man behöver det.

Oftast sitter du på plats internt med ditt team men vissa delar gör man ute hos kund vilket ger en varierande arbetsmiljö, utan att du är på resande fot jämt.

Om ovanstående beskrivning stämmer in på dig – ansök då här på APPLY OPEN POSITION

Vi ser fram emot att höra ifrån dig.

******************************************************************************

Känner du till relevanta kandidater? Kolla detta!

På EXO ARNVIND kan du tjäna pengar genom att rekommendera rätt kandidater!

Du kan enkelt få en säker länk här: EXO Referral som du kan använda för att göra hänvisningar på alla våra öppna positioner.

Om du skickar in en ny kandidat till oss och din kandidat får jobbet – får du en bonus på 6500 SEK, samt gratis rådgivning om jobb etc. när du behöver det!

Om du vill förbinda dig att hitta spännande kandidater till oss, inom din expertkompetens och givetvis tjäna ännu mer pengar – så du kan ansöka om att bli EXO Partner här: Ansök EXO Partner

Vi ser fram emot att arbeta med dig!