BI-utvecklare/arkitekt till världens största MS Dynamics Partner

EXO ARNVIND söker en BI-utvecklare/arkitekt till vår kund som är världens största MS Dynamics Partner med kontor i centrala Malmö.

Vår kund befinner sig i ett starkt expansivt skede med stor efterfrågan på deras tjänster och de behöver nu förstärka sitt malmökontor med en BI-utvecklare/arkitekt.

Arbetsort är Malmö.

Är du en BI-utvecklare/arkitekt som vill vara med och forma avdelningen?

Vår kund är i en omfattande tillväxtfas och Microsofts BI plattform är ett fokusområde. Vi söker nu en Senior BI-utvecklare som kan arbeta som konsult och även axla rollen som BI-arkitekt.

Vi erbjuder en roll med stora möjligheter för rätt person att vara med och forma vår kunds BI avdelning.

Du får möjlighet att utvecklas och bygga nätverk både i Sverige och i övriga länder där vår kund verkar. Du förväntas ta en ledande roll i utformningen av lösningar och erbjudanden, samt arbeta som mentor och stöd till dina kollegor inom BI-området. Vår kund arbetar i team vilket gör att din kommunikativa färdighet kommer till användning. I rollen kommer du förutom att arbeta med BI få möjlighet att sätta dig in i andra tekniker som till exempel Azure, Machine learning, IoT, samt andra BI plattformar.

Vår kunds erbjudande

  • Du kommer tillhöra vår kunds centrala kontor i Malmö
  • Du kommer att vara delaktig i hela processen, från initial dialog med kunder och framtagning av kravspecifikationer och design, till implementation
  • Som arkitekt kommer du troligen vara involverad i de flesta av våra stora projekt
  • Du kommer ha en viktig roll i vårt arbete med att ta vår BI leverans till nästa nivå
  • Hos oss får du möjlighet att arbeta globalt med kollegor i andra länder då vi har närvaro i över 15 länder.

Vem är du?

  • Du har relevant eftergymnasial utbildning
  • Du har flera års erfarenhet av utveckling av BI lösningar baserade på Microsofts BI plattform, både som utvecklare och arkitekt
  • Vi förutsätter att du behärskar Svenska och Engelska i tal och skrift

Om vår kund

Vår kund har ett mycket gott rykte i branschen och du kommer att kunna arbeta med spännande projekt hos flera nya kunder, och oftast med senaste tekniken. Det som flera attraheras av är teamkänslan, vilket innebär att det finns en hög grad av samarbete.

Att utvecklas i den takt vår kund gör skapar en särskild atmosfär grundad på framgång, nytänkande, expansion samt en strid ström av nya intressanta och utmanande uppdrag.

Vår kund är en IT-koncern med en spännande framtid, och är i dag världens största MS Dynamics Partner.

Om ovanstående beskrivning stämmer in på dig – ansök då här på OPEN POSITIONS

Vi ser fram emot att höra ifrån dig.

******************************************************************************

Känner du till lämpliga kandidater? Kolla detta!

På EXO ARNVIND kan du tjäna pengar genom att rekommendera rätt kandidater!

Du kan enkelt få en säker länk här: EXO Referral som du kan använda för att göra hänvisningar på alla våra öppna positioner.

Om du skickar in en ny kandidat till oss och din kandidat får jobbet – får du en bonus på 6500 SEK, samt gratis rådgivning om jobb etc. när du behöver det!

Om du vill förbinda dig att hitta spännande kandidater till oss, inom din expertkompetens och givetvis tjäna ännu mer pengar – så du kan ansöka om att bli EXO Partner här: Ansök EXO Partner

Vi ser fram emot att arbeta med dig!