Senior IT Projektleder til Gazelle Projektlederhus

EXO ARNVIND søger Senior IT Projektleder til meget succesfuldt Projektleder-hus.

Vores kunde er et stort projektleder-hus med rødder i det jyske, der brænder for at skabe stærk fremdrift i projekterne hos nogle af Danmarks allerstørste virksomheder.

Der er tale om en rigtig hurtigt-voksende virksomhed, med to-cifrede vækstrater, som 6 gange er kåret som gazelle virksomhed. Samtidig er de særdeles velkonsoliderede.

Kulturen er stærk og sammentømret, med fokus på at hjælper hinanden i teams, så kunden altid får fremdrift og kvalitet.

Vores kunde har nyligt åbnet kontor i København og vi søger til ekspansionen, en dygtig senior IT projektleder, der vil være med til at åbne døren til kunderne og fortsætte succesen.

En central rolle

Du får en central rolle i at være med til at opbygge vores kundes nye afdeling.

Du kommer til at arbejde med alle områder af projektledelse fra udarbejdelse af business case, til ledelse af en stærk sponsorgruppe over motivering af projektteamet til succesrig implementering.

Du er den rigtige til stillingen, fordi du motiveres af at være med til at bygge noget op og kunne tænke dig at prøve dine solide projekt-leder-erfaringer af i et nyt set-up, hvor man brænder for projektledelse og for at hjælpe hinanden og kunderne.

Du har  minimum 5 år erfaring som IT projektleder af udviklingsprojekter i en større organisation, og måske en relevant kandidatuddannelse.

Som person har du et højt energiniveau, og brænder for både ledelse og styring af projekter. Du kan kommunikere på alle niveauer i organisationen, og er dygtig til at håndtere projektets interessenter.

Vi tilbyder
Du bliver en del af en vækstvirksomhed, hvor du er med til at sætte dagsordenen for den fortsatte udvikling af vores position. Der er stærkt fokus på uddannelse og videreudvikling af dine projekt- og forandrings-ledelses kompetencer, i et miljø hvor man er meget aktive med at bruge hinanden til sparring og videndeling.

Du bliver ansat på fast månedsløn.

Location: København

Hvis ovenstående måske kunne være dig, så send dit CV i fortrolighed til os på contact@arnvind.com

Sådan gør du, hvis du selv kender relevante kandidater

Hos EXO ARNVIND tjener du penge på selv at kende de rigtige kandidater! Du kan indsende dem her (helst som et link direkte fra LinkedIn): contact@arnvind.com

Hvis du indsender en ny kandidat vi ikke allerede har, og vedkommende efterfølgende får jobbet giver det en bonus på 5.000 kr. til dig!

Hvis du gerne vil tjene flere penge regelmæssigt på at finde spændende kandidater skal du registrere dig som EXO Partner her: https://exo-a.com/sign-up-exo-partner/

Vi glæder os til at høre fra dig!